PVSTAR+ Youtube Arka Planda Çalma Android Uygulaması

PVSTAR+ Youtube Arka Planda Çalma Android Uygulaması

PVSTAR+ Androidli cihazlarınızda Youtube videolarını izleyip, dinlerken cihaz menülerinde gezinmenizi sağlar.

Resmi Youtube uygulamasının arka planda çalma özelliği şimdilik yok. PVSTAR+ sayesinde Youtube en sevdiğiniz müzikleri, müzik çalar'dan oynatır gibi dinleyebilirsiniz. Arka planda Youtube'den müzik dinlerken dilediğiniz gibi mesajlaşabilirsiniz.

Duvar kağıtlı çalma listeleri oluşturup, çalma listenizizi internet bağlantısı olmadanda dinleyebilirsiniz. DailyMotion, NicoVideo gibi pek çok video sitesinide desteklemektedir.

Tekrar çalma özelliği, rasgele çalma, karışık çalm, videoları önbelleğe kaydetme, otomatik durma, kolay kullanım ile PVSTAR+'yla  youtube ve diğer video sitelerinden arka planda müzik dinleyebilirsiniz.

Uygulama hakkında bazı yorumlar:

Nazli Gumus - 12 Nisan 2013 Cuma - Sürüm 1.6.8
Mükemmeel
Ilk defa bir uygulamaya yorum yapma gereği duyuyorum internet varken aratip dinlediğin şarkıları internet yokken tekrar dinleyebiliyorsun arka planla yürütebiliyorsun daha ne olsun

Alper şahıstan - 22 Mart 2013 Cuma - 1.6.7 sürümüne sahip Samsung Galaxy S2
Müthissss
You tube un uygulamasının fiyaskosundan sonra bu bir cozum sadece muzik dinletmiyor aynı zamanda gosteriyor ve bunu asagıya indirip bska bir program acılabilio muzik durmuyor... Benim tavsiyem arayuz daha guzel bir hale getirilebilir ve sadece muzik degil butun you tube videolarını gostere bilmeli

Google Kullanıcısı - 21 Mart 2013 Perşembe - 1.6.6 sürümüne sahip Motorola Atrix
96kb lik 2G bağlantıyla bile youtube dinlemek!
.. Bu program ile mümkün! Arama sonuçlarından kendi yarattığınız listeyi ya da kendi playlistinizden başlattığınız çalma işlemini ilk başlatırken, 30sn duraklatın ve çalma sırasında arkaplana attıktan sonra elleşmeyin programa. (Ayarlardan video kalitesini en aşağıya çektiğinizi kabul ediyorum tabii)

Google Kullanıcısı - 07 Ekim 2012 Pazar - 1.5.7 sürümüne sahip HTC Shooter
MÜZİK MODU OLMASI OLUMLU
Ücretsiz olan ile ücretli olan arasında bir fark yok, satın almaya değmez. Her ikisinde de Arama Kutusuna playlist yada video adı yazıyorum ama ARAMA BUTONUNU bulamıyorum yada ben göremiyorum. Bu nedenle mikrofon ikonunu tıklayarak sesli arama yapıyorum. Böyle sesli arama, herkesin içinde komik olur herhalde.

Google Kullanıcısı - 22 Ağustos 2012 Çarşamba - Sürüm 1.5.3
Super
1) Müzik çalarken ana ekrana dönüce arka planda çalabiliyor. 2) Hatta tuş kildini kapatsanız bile çalıyor ve sonraki parçaya da geçebiliyor. 3) Youtube'da playlist'inizi import edebiliyor. Bu 3 özellik bir arada bulmanız normalde imkansız gibi. Standart YouTube player'da arka planda çalma yok, NextVid'de de kendi playlistiniz inmiyor, Freedi YouTube Player'da arka plandayken sonraki şarkıya geçemiyor. Dahili bir player'ı var, player sormuyor. Ayrıca Music mode diye bir seçenek var, kota için iyi olabilir. Videoları zaten stok YouTube programından izliyorum ve bunu Youtube Müzik (Radyo) amaçlı kullandığım için video performansını ve ne kadar 3g dostu olduğunu test etmedim henüz. Arka planda çalmanın pile etkisini de bilmiyorum. Türkçe seçeneği yok, pek gerek de yok, herşey butonlu. Bazen 'Now Loading' ile cache'e alırken kalırsa, geri tuşuna basın, bu şekilde tuşları hemen tekrar kullanabiliyorsunuz. Sorun yok yani. Not: Download özelliği yok, zaten gerektiğinde onu PC'den yapıyorum. Download yapan programın ismi TubeMate idi ama politika gereği Marketten kaldırıldı. Dışardan yüklenebiliyor.

Geliştirici internet sitesi: http://www.asbit.co.jp/

Google Play'den İndir APK Dosyası İndir

1
IP Cam Viewer Basic - Android Güvenlik Kamerası İz...
Swype En İyi Android Klavye Uygulaması