Pou Hile İndir - Pou Hileleri Mod (Sınırsız Para Hilesi APK İndir)

Pou Hile İndir - Pou Hileleri Mod (Sınırsız Para Hilesi APK İndir)

Pou hile ve hileleri güncel sürüm indir. Pou androidli cihazlarda vakit geçirmek için oldukça popüler olmuş bir uzaylı besleme oyunu. Pou aslında bir uzaylı. Biz ona hayvan gözüyle baksakta aslında bir uzaylı. Uzaylı sevimli yaratığımıza daha kibar yaklaşırsak biz ona evcil hayvanımız pou diye hitap edelim.

Bu açıklamayı yazarken, başka internet sitelerinde pou'nun bit olduğu yazılmış. Malesef yukarıda onca yazdığımıda silmek istemiyorum. Çünkü pou bir bit mi? yoksa bir uzaylımı? belli olmadığı için herkes pou nun ne olduğuna kendi karar verse daha iyi olur. Sonuçta pou bizim evcil hayvanımız. Bazıları işi daha ileri götürüp bebekleri gibi bakmaya başlıyorlar. Müthiş bağ kurulabiliyor.

Peki pou ile neler yapılıyor? Pou ile ilk olarak besleme, karnını doyurma gibi isteklerini karşılayıp onu büyütüyorsunuz. Canı sıkılırsa oyun oynayıp, pislendiğinde temizliğini yapıyorsunuz. Pou için yeni ciciler alıp ona bir tarz verebiliyorsunuz. pou-3.jpgDeğişik kıyafetler daha da sevimli yapıyor. Özel görevlerle daha eğlenceli zaman geçirip, odaların duvar resimlerini kişiselleştirebiliyorsunuz.

Pou android oyunu içinde hazırlanmış güncel bir hile dosyası bulunuyor. Pou hile dosyasına aşağıdaki indirme adresinden erişebilirsiniz. Pou hileleri ve pou hilesi bu başlık altında sürekli güncel olarak eklenip android evcil hayvan besleme oyunu pou sevenler için sınırsız para ile daha geniş alışveriş yapmaları ve istedikleri kıyafetleri zevkle almaları sağlanacaktır.

Pou hile oyunun tadını kaçırırmı oyuna tatmı verir bunu bilemem ama siz değerli ziyaretçilerimiz için aşağıya hilelide hilesizde indirme adresleri eklenmiştir. Hepinize poularınızla mutlu oyunlar dilerim.

 

 > Pou Hilesiz Google Play'den Yükle <

> Pou Hile Mod (Sınırsız Para) apk indir <

 Pou İngilizce oyun incelemesi için burayı tıklayın.

Pou İngilizce oyun incelemesinin Türkçe Google Translate çevirisi aşağıya eklenmiştir.

pou-1.jpgÇoğu dijital Evcil pooping de yetenekli, ancak iOS ve Android için Pou muhtemelen bir dijital hayvan aslında kıç olan işaretleri ilk kez. Pou bu kadar kaba bir şey göstermektedir değil, sakıncası. Hayır, yeni dostum sadece bu yüzden-böyle bakmak olur bir yabancıdır. Tesadüf toplam. Evet.

Pou evrendeki en sevimli yabancı olmayabilir, ama yine de gıda, eğlence, temizlik ve arkadaşlık için size bağlıdır. O ("bir tezek parlatma" hakkında eski atasözü akla gelen), düzenli beslenen o kirlendiğinde zaman kadar temizlenmesi gerekiyor, ve en önemlisi, o eğlenceli olması gerekir.

Pou Pou temalı mini oyunlar yelpazesi sunar, ve bunlardan biri Pou mutlu bir damla yapar bile oynuyor. Oyunların hiçbiri özellikle orijinal: maç-3 formül, bir doodle atlama soygun, bir Bust-a-Move soygun ve diğer tanıdık ücret varyasyonları bir çift vardır. Bir arkadaşı ile oynayabileceği Connect 4 bir versiyonu bile var, sizinle oynamak için birini işaret kadar sağladı.

Oyunlar Pou en temel deneyim oluşturur ve hepsi (size kalibre edemezsiniz birkaç eğim tabanlı oyunlar, engelleme) fonksiyonel yaparken, çok etkileyici değil. Gençler Ancak, deneyim etkilendim olabilir. Aslında, Pou iyi bir genç kitleye süre için uygundur. Çocuk, Pou besleme onu soyunma ve dekorasyon evinin seveceksiniz. Eğer küfür içeren cihazınızın mikrofonuna-ve evet, içine dersen Pou papağan sağlayan bir özellik bile var.

Bu Pou temyiz tuvalet mizah tamamen dayanmaz görmek güzel. Yani, 12 yaşın üzerindeki iseniz vasat oyunlar ve aldığınız anlamına hayvan simülatörü aşırı eğlenceli değildir, dedi. Eğer ölü bir Tamagotchi bir çocuk erkek veya kız kardeşi varsa, ancak, Pou iyi bir yedek yaratık olabilir.

29
Galaxy S3'ünü Baştan Yarat
Mega Bulut Depolama Servisi - Mega.co.nz Android U...