Pazartesi, 26 Ağustos 2013
  15 Yanıtları
  22.1K Ziyaretleri
  Abone olun
Meraba benim luxus t-10 tablet im şifresini yanlış girdiğim için bloke oldu nasıl aça bilirim bana yardımcı olur musunuz
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1526
LUXUS T10 cihazlarla ilgili firmanın adresinde olmaması ve teknik servisinin bulunmaması, dolayısı ile garanti balonunun patlaması üzerine kendi işimi kendim görerek cihazı SD card kullanarak sıfırladım. Cihaz ne normal açılışta (android yazısı akıyor ancak açılmıyordu) ne de Power + Vol+ düğmesine basılı tutarak açıldığında (arızalı android resmi çıkıyor ancak başka reaksiyon göstermiyor) çalışıyordu. Benim gibi başka arkadaşlar da destek ararken sinir hastası olmasınlar diye detaylı olarak yazıyorum:

1. luxus.com.tr sayfasından a13_flash.zip dosyasını indirin.
2. Zipli dosyayı açın ve içindeki dosyayı bilgisayarınıza kaydedin (çince karakterler olduğundan ismi okunmuyor). Dosyanın içindeki .img dosyasının adını mesela a13.img olarak değiştirin.
3. SD kartınızı (en az 1GB) quick formatlayın
4. Internet üzerinden PhoenixCardV306_2012_11_29.zip dosyasını indirin ve programı kurun
5. Programı çalıştırın ve önce "format to normal" tuşuna basarak kartı formatlayın
6. "Img file" tuşuna basarak daha önce kayıt ettiğiniz a13.img dosyasını seçin (adını değiştirmezseniz çince karakterler yüzünden hata veriyor)
7. "Burn" tuşuna basarak uzunca bir süre ilerleme çubuğunun tamamlanmasını bekleyin
8. Bitince "Exit" e basarak çıkın.
9. SD card ı güvenli olarak çıkarın ve T10 tablete takın (tablet kapalı)
10. Sadece şarj fişini takın, hiçbir düğmeye basmanıza gerek kalmadan firmware ROM a yazılmaya başlayacak ve bir ilerleme çubuğu görünecektir.
11. İşlem bitince önce SD kartı çıkarın, sonra cihazı normal olarak açın. Cihaz ilk aldığınız günki duruma dönmüş olacaktır.

Kaynak: http://www.androidkardes.com/forum/tabletim-kilitlendi.html#mesaj-1516
10 yıl kadar önce
·
#1565
merhabalar 4. adımda bahsi geçen programla burn butonuna tıkladığımda format işlemi esnasında failed diye hata alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.
10 yıl kadar önce
·
#1706
merhaba dediğiniz gibi hafıza kartı ile formatladım. hatasız fabrika ayarlarına döndü yanlız ca tableti kilidini sürüklüyemiyorum dokumatığı çalışmıyor. klevyedende acamadım bir türlü çalışmadı dokumatik
10 yıl kadar önce
·
#1778
arkadaşlar merhabalar luxus marka tablet var desen den kilitlenmiş tablet aynı sizin dediğiniz gibi yapıyorum ama hiç bir yükleme işlemi gelmiyor tablette sorun olsa iç açılmaması lazım bana yardımcı olabilirmisiniz..
10 yıl kadar önce
·
#1823
-1
Oy
Geri Al
way allah razı olsun..çok işime yaradı.hakkınızı helal edin :)
10 yıl kadar önce
·
#1924
merhaba, t10 tabletim hiç açılmıyor. dediğiniz işlemleri yaptım fakat tablet hiçbir şekilde açılmıyor ve bu yüzden bu yöntemin bana faydası olmayacak sanırım. tablette şarj belirtisi de yok. Ne yapmam gerekiyor.
10 yıl kadar önce
·
#1925
ben bnu anladım tabletim yere dustu camı catladı televızyondakılerı aradık acan olmadı ben bıdaha telvizyondan bişey almam arkdaşlar bısey almayın deyım ben sıze luxus yazıo bende servısı bıle yoq camı catladı power yerı kırıldı acma yerı yardımcı olunnn :( ;) :(
10 yıl kadar önce
·
#2264
phoenixcard programını açıyorum sonra sd kartı takıyorum BUrn ve Format the Normal tuşları pasif hale geliyor kartı çıkardıgımda iste geri geliyor neden acaba .?Lürtfen yardımcı olurmusunuz ya .:(
9 yıl kadar önce
·
#2578
merhaba cihazımda desen kılıdı war tum işlemlerı eksıksız yapıyorum cıhaza hafıza kartını takıp şarja bagladıgımda acılmıyor elle actıgımdada rom yuklemeye gecmıyor bunun hakkında bılgısı olan varmı?
9 yıl kadar önce
·
#2815
teşekkür ederim emeğine sağlık
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.