Cuma, 02 Ağustos 2013
  17 Yanıtları
  41.7K Ziyaretleri
  Abone olun
Radyo Yayınından Aldığım Rewoll Tablet kardeşlerimin benden gizlice 5 10 kere sifreyi yanlış girmesiyle kilitlendi internet baglantısınıda dün gece tablet üzerinden kapatmıştım kilitlenmiş ve gmail fln dior onuda unuttum napabilirim sence ?
Bu iletiyi değerlendirin:
10 yıl kadar önce
·
#1343
Merhaba. Rowell marka tablet ile ilgili sizden öncede desen kilidi sorunu için forumumuza yazmışlardı ancak bir çözüm bulamamıştık. Çünkü bu tabletin üretici web sitesi yok. Üreticinin internet sitesi olmadığı için gerekli yazılımları temin edemiyoruz. Yinede bir kaç çözüm önerisi vermeye çalışayım belki yardımı olur.

Tableti onarım moduna alarak fabrika ayalarına döndürmeyi denemelisiniz.
Tableti fabrika ayarlarına alma için aşağıdaki kombinasyonları deneyiniz.

Ses Arttırma Tuşu ve Güç Tuşuna bir süre basılı tutarak onarım modunda açmayı deneyiniz.

olmaz sa aşağıdaki kombinasyonları sırayla tek tek deneyiniz.

Ses Kısma ve Güç Tuşu

Ses Kısma - Ses Arttırma ve Güç Tuşu

Başka tuş varsa Home Tuşu gibi

Ses Kısma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Ses Arrtırma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Bu şekilde onarım moduna girmenin bir yolunu bulursanız, onarım modundan wipe/Factory reset yazan kısma gelip fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.
10 yıl kadar önce
·
#1591
AYNI SORUN BENDEDE VAR AMA KARDEŞLERİM DEĞİL BEN ŞİFREYİ UNUTTUM :( VE ONDAN ÖNCEDE KABLOSUZU KAPATTIM :( VE TABLETİM HAŞARAT OLMAK ÜZEREİYDİ BUNLAR GARANTİYE GİRERMİ ?
10 yıl kadar önce
·
#1681
bunlar çakal her seferinde 20 tl alacaklar ne gerek varki fw sini internete koysunlar
10 yıl kadar önce
·
#1682
Merhaba. http://www.androidkardes.com/forum/rowell-c-501-tablet-desen-kilidi-sorunu.html ilgili konumuzda gerekli bilgiler mevcuttur. Verdiğim bağlantıya tıklarsanız daha detaylı bilgi sahibi olursunuz.
10 yıl kadar önce
·
#1686
Bendeki rowel tablette ayarlar a giremiyordum. ayarlara giremeyince wireless şifre girme ekranı gibi yerlere giremediğim için hasbelkader evvelce yüklemiş olduğum uygulamaları açıyordum ancak.

bu sorun ortaya çıkınca hard reset atmak istedim. bunun için ses butonunun yanındaki küçük deliğe iğne sokmakla başladım, ama bu sadece kilitlenme ve cihazın cevap vermeme durumlarında işe yarıyor. bu düğmeye bastığınızda cihazın elektriğini kesiyor ve o anki kilitlenme sorunu ortadan kalkıyor.

benim sorunum hallolmayınca ses açma ile birlikte açma butonuna basılı tuttum ve ekrana kırmızı yazılar geldiğinde düğmeleri bıraktım. karşıma "recovery mod için 10 saniye içinde power butonuna içinde basınutun" yada ona benzer bir yazı çıktı. tekrar açma butonuna bastım ve cihaz fabrika ayarlarına dönme işlemine başladı. işlem tamamlandıktan sonra ana ekran geldi ve cihaz şu an ilk aldığım gün olduğu gibi.

sizin desen kilidi problemini giderir mi bilemiyorum. ama denemeniz menfaatinizedir diye düşünüyorum.
10 yıl kadar önce
·
#1713
rowell C-501 ipad'ım var ve şifresini unuttum açamıyorum yardımcı olur musunuz ?
10 yıl kadar önce
·
#1733
vlr-t701 markalı tabletım desne kilidini kardeslerım karıstırmıs ve gmail istiyo herseyı denedıım yanlıs dıyor gmailede reset atılmıyoda butun tusları dene bı yardımıcı olurmusunuz
10 yıl kadar önce
·
#1775
Sa kardes impetus cooper computer dan bir tablet aldım kuzenler ben kulupteyken bıze gelmısler kurcalayıp şifreyi etkısız hale getırmısler gmail fln istiyor yazıyorum ama halen gırmıyo kulanıcı adı veya şifre yanlış dıyor ama yanlıs degıl telden gırıyorum ne yapacam ?

Ses Kısma ve Güç Tuşu

Ses Kısma - Ses Arttırma ve Güç Tuşu

Başka tuş varsa Home Tuşu gibi

Ses Kısma, Home Tuşu ve Güç düğmesi

Ses Arrtırma, Home Tuşu ve Güç düğmesi
Kaynak: http://www.androidkardes.com/forum/rowell-tablet-desen-kilidi-sorunu.html denedim olmuyo :/ gitii tablet 30 tl format parası ıstıylar
10 yıl kadar önce
·
#1922
Ben tabletime koyduğum ekran kilidini unuttum ses açma- ses kapma- home- güç tuşu gibi bir sürü tuş denedim hiç bir şekilde açılmıyor nolurr bana yardımcı olun bu şekilde garantiye verilebilir mi?? :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
10 yıl kadar önce
·
#2048
çok yardımcı oldunuz, sorunu çözdüm teşekkür ederim :)
  • Sayfa :
  • 1
  • 2
Henüz bu iletiye bir yanıt yazılmamış.
Bu iletiye ilk yanıt yazan siz olun!
Yanıtınız
Güvenlik Kodu
Sitemizi bot ve izinsiz yazılımlardan korumak için sorunuzu göndermeden önce güvenlik kodunu yazmanızı istiyoruz.